Blog

Aqui trobareu les novetats i les notícies del restaurant Borda Vella, per tenir un contacte més proper amb els nostres clients.

Las Cabezadas de Matadula

Las Cabezadas de Matadula, un vi negre elaborat 100% amb tempranillos procedents, com el seu propi nom indica, de les zones altes (les “cabezadas”) de la finca Matadula.

La seva ubicació a Labastida, al cor de la Rioja Alabesa, la seva orientació Sud i la qualitat de les seves terres fan de la Finca Matadula un autèntic vinyer singular.

L’estància en fusta ha tingut una duració de 18 mesos en bótes de qualitat superior, buscant la complexitat i el carácter del millor roure francés donen com a resultat un vi delicat, sedós i elegant: en definitiva un vi per gaudir i emocionar.

Las Cabezadas de Matadula és un vi de gran exclusivitat (amb una producció de només 1.488 ampolles) que podràs gaudir a la Borda Vella en el nostre celler únic! Visita’ns!

Ferrer Bobet Vinyes Velles 2015

Ferrer Bobet Vinyes Velles és un vi negre que elabora el Celler Ferrer Bobet a la D.O. Priorat: descobreix perquè ha obtingut una puntuació de 95 a la guia Peñín, i sobretot, per quina raó és un dels vins més recomanables del nostre celler.

Les vinyes de Ferrer Bobet estan situades a les zones més elevades i fresques de la denominació, el que garanteix una perfecta maduració del raïm. A més, és una zona amb un alt contrast entre nit i dia, el que ajuda a preservar totes les aromes i l’acidesa. Ferrer Bobet practica una viticultura orgànica estricta. No utilitzen insecticides, herbicides ni fungicides, demostrant un enorme respecte per la terra.

La verema es realitza de forma manual i el raïm es trasllada al celler en petites caixes de 10 kg. Un cop al celler, el raïm passa per una doble taula de selecció. Es comencen seleccionant els millors raïms, per acabar seleccionant els millors grans.

Pel que fa a la fermentació, té lloc en dipòsits de fusta i acer inoxidable de 15 i 30 hl. Ferrer Bobet Vinyes Velles passa per una criança de 15 mesos en bótes de roure francès de gra fi i torrat mig lleuger. El vi ni es filtra ni es clarifica abans del seu embotellat. Abans de sortir al mercat, reposa un mínim d’11 mesos en ampolla.

És un vi molt afruitat, amb textures de nabius i aromes florals de violetes i d’herbes aromàtiques, suaus especiats i torrats, de cos mitjà, equilibrat, amb una textura sedosa, mineral i una frescor extraordinari.

Un Priorat que cal conèixer, sens dubte… I on millor que a la nostra casa? Vine a Borda Vella per gaudir del nostre celler únic!

Pago de Carraovejas

Pago de Carraovejas és una autèntica icona entre els vins Ribera del Duero.

Aquest criança 2014 ho confirma amb una valoració de 93 punts per a Peñin i Parker, una puntuació que reflecteix el treball que hi ha darrere la seva elaboració: és fermentat en petits dipòsits d’acer inoxidable i envellit durant 12 mesos en botes noves i usades de roure francès i americà.

La delicadesa de la seva elaboració es plasma en un vi distingit que llueix un preciós color porpra. Aromes de fruits vermells, espècies, regalèssia, flors blaves i records de bosc defineixen el seu nas i en boca s’imposa un cos làctic, amb cremosos torrats i tanins molt fins de textura sedosa.

Pago de Carraovejas criança 2014 és saborós, sucós i molt equilibrat, amb l’acidesa justa i un final persistent en què es barregen els records de fruita madura i les notes torrefactes de la fusta.

Un vi per gaudir a Borda Vella amb el millor de la nostra cuina: vine a degustar-lo a casa nostra.