Blog

Aqui trobareu les novetats i les notícies del restaurant Borda Vella, per tenir un contacte més proper amb els nostres clients.

Tr3smano

Tr3smano és un vi únic: és el resultat de la fusió de tres zones (la Milla de Oro, Montes de Pesquera i Olmedillo). Aquestes tres àrees són molt conegudes, ja que aquí és on es troben els cellers més emblemàtics d’Espanya.

A la vista Tr3smano té un color vermell cirera. El seu aroma et recordarà a fruits vermells madurs amb notes torrades i fumades, així com a cacau i a especies com el pebre. Un vi de gran caràcter, elegant i sedós, amb un equilibri perfecte entre la fruita, l’acidesa i la fusta utilitzada per madurar-ho.

Segons El País aquest vi marca la diferencia: és un negre d’aroma directe, intens, suggestiu, amb la fruita silvestre madura dictant el seu magisteri embolicat en notes d’herbes aromàtiques, i la justa aportació d’excel·lent fusta (cacau, torrats, espècies). Fort, puixant, omple la boca de delicioses notes de fruita.

La propera vegada que vinguis a la Borda Vella el tastaràs?

Macán Clàssic

Tasta el germà petit de Macán, el Vega Sicilia per excel·lència, a la Borda Vella!
Macán Clàssic s’elabora de la mateixa manera i amb els mateixos vinyers, 100% tempranillos d’entre 35 i 90 anys, que el seu germà, fins i tot el procés de criança és igual, durant 15 mesos en roure francès.

I com és? A la vista té un color cirera amb tons granats. Quan l’oloris notaràs una explosivitat i una important presència de fruites vermelles madures, especies i notes balsàmiques, en canvi la fusta que s’ha utilitzat per elaborar el vi també la sentiràs però d’una manera molt subtil. A la boca veuràs que la seva textura és extremadament fina, voluptuosa i elegant. Notaràs que t’acaricia i que no és gens agressiu.

A la guia Parker el Macán Clàssic va aconseguir 92 punts i a la Peñin 95.

Gaudium 2011

Aquest vi és el fruit de l’experiència acumulada de cinc generacions diferents. Enrique Forner, va fundar el celler Marquès de Càceres en 1970, va aprendre amb el seu pare i el seu avi sobre la creació dels vins. Aquests coneixements, juntament amb els quals va adquirir durant el seu exili en la Guerra Civil a França, són els que més tard va heretar la seva filla i propietària actual del celler, Cristina Forner. Ella va ser la clau en la internacionalització dels vins Marquès de Càceres que ara estan disponible en més de 130 països.

En el seu temps a França la família va adquirir la influència dels cellers francesos: vins rics en matisos, complexos, però alhora harmoniosos i elegants. De fet, per crear la primera anyada del Gaudium Enrique Forner va demanar l’assessorament de Michel Rolland, l’enòleg més influent del moment a Bordeus.

El Gaudium té un color fosc i intens i en el nas és profund, amb notes de picota, mora, espècies dolces i un fons balsàmic amb un suau torrat. El tast desvetlla cos, fruita madura i elegància. Els raïms utilitzats són 95% tempranillo i 5% graciano. Aquest vi solament s’elabora en les anyades més excepcionals per garantir la seva gran qualitat.

La propera vegada que vinguis a la nostra borda demana’ns aquest vi que et submergirà en el més pur plaer, fent homenatge al seu nom que en llatí significa “goig”.