Brega forma part de la gamma més exclusiva del Grup Jorge Ordóñez a les terres de Calatayud: per a la seva primera edició s’han elaborat amb prou feines 6.000 ampolles.

Com no podia ser d’una altra forma, està creat únicament amb Garnachas centenàries cultivades a mil metres d’altura, en una de les zones més altes d’Espanya per al cuidat d’aquesta varietat amb els registres datats del segle VII. La seva llarga criança, de 22 mesos, li garanteix una bona capacitat de custòdia.

És un vi honest que expressa el caràcter pur dels clons originals de tot el món del raïm GarnachaBodegas Breca produeix vins increïblement intensos però equilibrats amb una acidesa brillant a causa de les altes altituds. La diversitat dels tipus de sòls de Calatayud, que van des de la pedra calcària fins al ferro, imparteixen una mineralitat fenomenal al Brega.

Peñin, amb 93 punts i Parker, amb 91 de valoració, noten aquest fenomenal vi que aporta records a fruita vermella molt madura (cirera de licor), balsàmic, notes de vainilla, canyella, espècies dolces i una mica de pebre negre.

Un vi que convida a la reflexió. I on millor que a la Borda Vella? Visita’ns i degusta’l.