Ferrer Bobet Vinyes Velles 2015

29 Aug  0 General

Ferrer Bobet Vinyes Velles és un vi negre que elabora el Celler Ferrer Bobet a la D.O. Priorat: descobreix perquè ha obtingut una puntuació de 95 a la guia Peñín, i sobretot, per quina raó és un dels vins més recomanables del nostre celler.

Les vinyes de Ferrer Bobet estan situades a les zones més elevades i fresques de la denominació, el que garanteix una perfecta maduració del raïm. A més, és una zona amb un alt contrast entre nit i dia, el que ajuda a preservar totes les aromes i l’acidesa. Ferrer Bobet practica una viticultura orgànica estricta. No utilitzen insecticides, herbicides ni fungicides, demostrant un enorme respecte per la terra.

La verema es realitza de forma manual i el raïm es trasllada al celler en petites caixes de 10 kg. Un cop al celler, el raïm passa per una doble taula de selecció. Es comencen seleccionant els millors raïms, per acabar seleccionant els millors grans.

Pel que fa a la fermentació, té lloc en dipòsits de fusta i acer inoxidable de 15 i 30 hl. Ferrer Bobet Vinyes Velles passa per una criança de 15 mesos en bótes de roure francès de gra fi i torrat mig lleuger. El vi ni es filtra ni es clarifica abans del seu embotellat. Abans de sortir al mercat, reposa un mínim d’11 mesos en ampolla.

És un vi molt afruitat, amb textures de nabius i aromes florals de violetes i d’herbes aromàtiques, suaus especiats i torrats, de cos mitjà, equilibrat, amb una textura sedosa, mineral i una frescor extraordinari.

Un Priorat que cal conèixer, sens dubte… I on millor que a la nostra casa? Vine a Borda Vella per gaudir del nostre celler únic!

Comments are closed.