Gaudium 2011

18 Oct  0 General

Aquest vi és el fruit de l’experiència acumulada de cinc generacions diferents. Enrique Forner, va fundar el celler Marquès de Càceres en 1970, va aprendre amb el seu pare i el seu avi sobre la creació dels vins. Aquests coneixements, juntament amb els quals va adquirir durant el seu exili en la Guerra Civil a França, són els que més tard va heretar la seva filla i propietària actual del celler, Cristina Forner. Ella va ser la clau en la internacionalització dels vins Marquès de Càceres que ara estan disponible en més de 130 països.

En el seu temps a França la família va adquirir la influència dels cellers francesos: vins rics en matisos, complexos, però alhora harmoniosos i elegants. De fet, per crear la primera anyada del Gaudium Enrique Forner va demanar l’assessorament de Michel Rolland, l’enòleg més influent del moment a Bordeus.

El Gaudium té un color fosc i intens i en el nas és profund, amb notes de picota, mora, espècies dolces i un fons balsàmic amb un suau torrat. El tast desvetlla cos, fruita madura i elegància. Els raïms utilitzats són 95% tempranillo i 5% graciano. Aquest vi solament s’elabora en les anyades més excepcionals per garantir la seva gran qualitat.

La propera vegada que vinguis a la nostra borda demana’ns aquest vi que et submergirà en el més pur plaer, fent homenatge al seu nom que en llatí significa “goig”.

Comments are closed.