Espai K-Sual

Un espai diferent per degustar unes tapes i copes, amb la marca de qualitat de Borda Vella: podràs gaudir plats casolans gourmet en un ambient informal i despreocupat. Annex al restaurant, K-Sual és el lloc ideal per a un afterwork, un beure amb els amics o la família. A més, durant l’estiu disposaràs de la nostra terrassa, perfecta quan hi ha bon temps.

Comptem amb una varietat molt extensa en cerveses, vermuts i vins d’alta qualitat. A més a K-Sual tenim un servei exclusiu de vins per emportar: gaudeix dels millors vins a casa teva! Podràs emportar-te qualsevol vi del nostre singular celler a un preu fantàstic.

En quant a les tapes, trobaràs receptes 100% casolanes: croquetes (de carn d’olla, pernil ibèric, pollastre al curry o bacallà), amanida russa, patates braves, llagostins en panko, pop “a feria”, taula d’embotits ibèrics o formatges… i molt més!

Si el que vols és simplement picar alguna cosa, tenim les millors conserves premium de La Cala d’Albert Adrià: musclos en escabetx, navalles al natural, verat fumat, fetge de rap en punzo de yuzu, olives líquides esferificades, i fins i tot, una àmplia gamma de l’Espinaler.

Reserva la teva taula al (+376) 863 200.