Victorino 2008

17 Aug  0 General

Teso La Monja es va fundar al 2007 i un any més tard va sortir el primer Victorino d’aquest nou celler D.O. Toro. Un vi que com tots els de la zona transmet elegància, subtilesa, frescor i el màxim potencial de la mineralitat de les terres on es realitza el cultiu.

Aquest mateix celler també elabora el famós Alabaster, així com l’Almirez i el Romantico, que també trobaràs al nostre restaurant. Els crítics més famosos del món diuen que Victorino no té res a envejar al seu conegut germà, ja que el dos tenen una puntuació Parker del 95 i un 97 en la de Peñin. A més a més recentment Victorino va rebre l’elogi de la cèlebre revista britànica “Decanter”, el seu jurat va reconèixer aquest vi com el millor negre del nord d’Espanya.

La seva vinificació és molt precisa, amb diferents dipòsits per a la fermentació alcohòlica, i amb fermentació malolàctica i criança en barril nova de roure francès perquè la qualitat excepcional de la fruita es traslladi al vi.

Vine a la Borda Vella a tastar Victorino 2008 que a la vista és de color cirera amb tonalitats granades, al nas és complex, amb notes de fruites madures, regalèssia i herbes aromàtiques, i a la boca és potent, saborós, elegant i concentrat.

Comments are closed.